Nieuwsbrief Wereldwinkel Groningen februari 2018

Kopje thee

Té de Origen is fair trade en biologisch. De zwarte en groene thee komt uit Sri Lanka waar het geteeld, geoogst én verpakt wordt. Voor elk moment de juiste smaak want we hebben er tien om uit te kiezen. Waar heb jij zin in: rooibos, jasmijn of wordt het toch de groene thee met munt?

Ik heb je lief

Geef de liefste een cadeau uit het hart! Leuke valentijnscadeautjes vind je natuurlijk ook bij ons. Laat je (stille) liefde weten wat je voelt. Geef een kaars waarmee je zegt dat je hart in vuur en vlam staat of schrijf een lief bericht in het hartje van hout.

Maandaanbieding

Earth Bound maakt producten van 100% gerecyclede materialen zoals deze manden, schalen, kommen, onderzetters en place-mats. Behalve gebruiksvriendelijk zijn zo ook nog eens erg mooi ontworpen! Sahara Ranga startte zijn bedrijf in 2006 als familiebedrijf maar momenteel is het hele dorp betrokken bij de productie. De inwoners van Kandy in Sri Lanka brengen oude kranten naar de fabriek of niet verkochte kranten worden opgehaald bij winkels en kiosken in het dorp. Per kilo oud papier ontvangen ze een vergoeding. Verder werken er 180 vrouwen vanuit huis ... lees verder...

Tot en met 28 februari ontvang je 25% korting op de Earth Bound-collectie!

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Klik hier voor de online versie.