Maandaanbieding: soap-n-scent

Nadat de Thaise Pimarn Tovanabootr terugkwam van haar studie milieukunde in Amerika, richtte ze het familiebedrijf soap-n-scent op in Chiangmai, Noord-Thailand. Met de beste ingrediënten uit de natuur produceert ze samen met haar medewerkers deze bijzondere en handgemaakte zeep. De zeep bestaat uit plantaardige vetten zoals rijst-, kokos- en olijfolie en natuurlijke essentiële oliën. Het verzorgt de huid en ondersteunt innerlijke processen. Dus zoek de geur die bij je past! Kies je voor de orange spice, sweet basil of urban coffee? Of valt je keus op cocktail margarita of mojito? Ook is er een maanzaad zeep die geen palmolie bevat.

Eigenschappen
Rijstolie is een uitstekende vochtinbrenger en de palmolie maakt dat de zeep zacht en zuiverend wordt. Door kokosnootolie en het binnenste van palmzaden toe te voegen, ontstaat er een rijke, luchtige schuim wanneer je de zeep gebruikt. Olijfolie zorgt ervoor dat de zeep verzachtend en zeer vochtinbrengend wordt. De zeep bevat ook een natuurlijke glycerine die de vochtbalans in de huid verbetert zonder de natuurlijke functies van de huid aan te tasten.

Handig om te weten
Handig om te weten is dat de datum die op de zeep vermeld staat de verpakkingsdatum is en niet de houdbaarheidsdatum! De zeep gaat lange tijd mee, maar de geur zal na een paar jaar afnemen. De zeep is verkrijgbaar in verschillende vormen en ook is er een cadeauverpakking met kleine zeepjes. Soap-n-scent: puur natuur en heerlijk geurend!

 

Tot en met 31 juli ontvang je 25% korting op de producten van soap-n-scent.

It's easy to be fair!

Wereldwinkel Groningen heeft een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de fair trade normen.

Bij Wereldwinkel Groningen kun je ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie, en cadeaupakketten.

Met Wereldwinkel Groningen heb je de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.
It's easy to shop fair!

Nieuwsarchief