Maandaanbieding: luxe vegan en leren tassen

De hele maand september krijg je 25% korting op prachtige leren tassen en portemonnees én luxe vegan tassen en accessoires!

Zoals 'The Cork Collection' uit Colombia.

De producten zijn gemaakt van kurk en kunstleer; handgemaakt, waterafstotend, robuust en volledig natuurlijk.
Als duurzame grondstof is kurk vanwege zijn natuurlijke eigenschappen ideaal als alternatief voor veganistisch leer. Kurkleer, ook wel kurkstof genoemd, heeft een hoge scheurbestendigheid en levensduur. Het is waterafstotend, geurloos, antiallergisch en onderhoudsvriendelijk.
De kurk wordt versnipperd en met organische lijm geperst op een katoen-polyester mengsel. In combinatie met synthetisch leer ontstaat deze unieke, veganistische en eerlijke collectie "The Cork".

De kurkproducten worden in Colombia vervaardigd door onze handelspartner Doña Rosa. Door de productie biedt het veel mensen een toekomstperspectief in een wijk die wordt gekenmerkt door armoede en misdaad.
Zo worden de medewerkers goed opgeleid, hebben zij een vaste baan en ontvangen zij een naar lokale maatstaven goed salaris.
Een kijkje achter de schermen en een interview met Doña Rosa zelf, kun je zien als je op deze link klikt.

It's easy to be fair!

Wereldwinkel Groningen heeft een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de fair trade normen.

Bij Wereldwinkel Groningen kun je ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie, en cadeaupakketten.

Met Wereldwinkel Groningen heb je de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.
It's easy to shop fair!

Nieuwsarchief