Maandaanbieding: dromenvangers

Van oorsprong komt de dromenvanger uit de tradities van de Noord-Amerikaanse Indianen. De hemel zit vol met dromen. Niet alleen met fijne dromen, maar ook met enge dromen. De veren van de dromenvanger vangen alle dromen op en gooien ze in het web. In de ochtend verbranden de enge dromen in de zon. Fijne dromen komen terecht in het midden van het web en daarmee in het leven van de dromer. Een dromenvanger kun je het beste boven je bed hangen of voor het raam waar het ’s ochtends de eerste zonnestralen kan opvangen.

De dromenvangers in onze collectie worden gemaakt op het Indonesische eiland Bali door producent Artisans. De dromenvangers worden gemaakt door dik garen of lint om een houten ring te wikkelen. Het web wordt gemaakt door katoenen draden in lussen aan elkaar vast te knopen. Er wordt van buiten naar binnen gewerkt en de lussen worden steeds kleiner. Tot slot worden de dromenvangers versierd met veertjes, schelpjes, steentjes of kraaltjes. Alle materialen die gebruikt worden om de dromenvangers te maken worden lokaal ingekocht. We hebben dromenvangers in verschillende formaten en uiteenlopende kleuren!

Tot en met 31 augustus ontvang je 25% korting op dromenvangers.

It's easy to be fair!

Wereldwinkel Groningen heeft een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de fair trade normen.

Bij Wereldwinkel Groningen kun je ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie, en cadeaupakketten.

Met Wereldwinkel Groningen heb je de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.
It's easy to shop fair!

Nieuwsarchief