Nieuwsbrief Wereldwinkel Groningen oktober 2018

Biologische wijn

Smaakvol genieten met deze bijzondere biologische wijnen uit Argentinië! La Posada is er in een malbec, syrah rosé en torrontés. De malbec biedt een intens aroma van viooltjes, rode vruchten en hazelnoot. De syrah rosé smaakt vol en sappig. De torrontés is een droge wijn met een fijn aroma van tropische vruchten. Probeer La Posada deze maand met € 1,- korting!

Kerstpakketten

Elk jaar anders, elk jaar mooi; onze kerstpakketten. Wil je dit jaar op een ontspannen manier de kerstpakketten regelen? Dat kan bij ons! Kies eenvoudig uit de folder, kom langs in de winkel of laat het samenstellen aan onze creativiteit over. Wij zorgen ervoor dat het een feestelijk cadeau wordt. Meer informatie en de folder vind je hier.

Maandaanbieding

Na een lange zomer kruip je deze herfst en winter behaaglijk weg in een van onze heerlijk warme sjaals. Ook hebben we sjaals die iets dunner zijn en de perfecte finishing touch zijn voor je outfit. We hebben een mooie collectie sjaals van Sjaal met Verhaal en dit najaar heeft Mooi Vilt veel nieuwe ontwerpen en kleurstellingen. Beide importeurs werken samen met producenten in Nepal. In deze nieuwsbrief aandacht voor een kleine producent uit India die prachtige sjaals van biologisch katoen maakt. ...lees verder...

De hele maand oktober ontvang je 25% korting op alle sjaals!

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Klik hier voor de online versie.