Nieuwsbrief Wereldwinkel Groningen november 2018

Vrolijke wintertuin

Geef de wintertuin een Afrikaans tintje met deze leuke tuinstekers! In Zimbabwe worden stukjes metaal van oude wasmachines, olievaten, schroeven en auto-onderdelen omgetoverd tot sierlijke voorwerpen. Ze zijn er in donker metaalkleur maar ook vrolijk geverfde en allemaal zijn ze vorstbestendig.

Mag ik van jou...

Bij aankoop van vier Tony’s Chocolonely letterrepen krijg je een Tony’s kwartetspel cadeau! Van de melkvariant hebben we het hele alfabet en de letter S ook in melk&pepernoot en melk&marsepein. Van de puurvariant hebben we de letter S en de S in puur&pepernoot. De letterrepen zijn € 2,95 per stuk en voor het kwartetspel geldt op=op.

Maandaanbieding

De dagen worden korter en kouder en wat is er dan fijner om jouw dagen wat warmer te maken? Vilt is niet alleen warm om te dragen maar ook in huis geeft het een warme, vrolijke uitstraling. Bovendien is er in ons ruime viltassortiment altijd een geschikt cadeautje voor de decembermaand te vinden. We hebben woon- en tafelaccessoires, kleden, speelgoed, sjaals en slofjes. Over de slofjes hebben we een leuke video. Wanneer je op de afbeelding van het vilt klikt (even doorklikken), kun je zien hoe de slofjes gemaakt worden. De slofjes kunnen voorzichtig gewassen worden op de hand in lauwwarm water zonder zeep of met een zachte zeep. Niet uitwringen en voor het ...lees meer...

De hele maand november ontvang je 25% korting op alle producten van vilt!

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Klik hier voor de online versie.