Nieuwsbrief Wereldwinkel Groningen mei 2018

Global Mamas

Deze prachtige, gebatikte schorten, make-up tasjes en tissuehouders komen uit Ghana en worden gemaakt door Global Mamas. Lees meer over deze bijzondere organisatie op onze website.

Moederdag

Op zondag 13 mei verwen je je moeder met een lekker ontbijt en mooie cadeautjes. Voor elke mama is er iets leuks te vinden bij ons in de winkel. Geef haar een dag om nooit te vergeten.

Maandaanbieding

Vrolijk, vrolijker, vrolijkst. De kleurrijke producten uit de Dolores-collectie horen zeker bij dat laatste. De met de hand beschilderde voorwerpen worden gemaakt in Mexico. Er worden niet alleen bloempotten en kommetjes gemaakt, maar ook leuke decoratieve artikelen als dierfiguren en zonnen. De manier waarop de producten gemaakt worden, wordt al ruim vijfhonderd jaar toegepast in Mexico. Tijdens de bezetting van Spanje gaven de Noord-Afrikaanse Moren de techniek door aan de Spanjaarden die het op hun beurt meenamen naar Latijns-Amerika in de 15e en 16e eeuw. Van de klei die uit de heuvels komt, wordt gietklei gemaakt ... lees verder ....

Tot en met 31 mei ontvang je 25% korting op de Dolores-collectie!

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Klik hier voor de online versie.