Nieuwsbrief Wereldwinkel Groningen maart 2018

Allergenenvrij!

De biologische en fair trade rijstmelkchocolade van Zero Zebra is vrij van alle veertien allergenen en dus ook 100% vegan! Zero Zebra is vrolijke chocola in leuke vormen. Zo hebben we bijvoorbeeld dierfiguurtjes, het alfabet en hartjes.

Pasen

Kijk je ook al uit naar Pasen en een lekker-lang-weekend-vrij? Daar hoort natuurlijk een huis in paassfeer bij! Met fleurige eieren van speksteen, schattige konijntjes van vilt en de grappigste eierwarmers ooit wordt het een perfect weekend.

Maandaanbieding

Breng kleur in de kamer met deze mooie dieren van metaal. Alle dieren zijn een decoratieve aanwinst maar sommige hebben iets extra’s. Binnenin hebben ze ruimte voor een waxinelichtje wat voor nog meer sfeer zorgt. De metalen dieren worden gemaakt op het Indonesische eiland Bali. Op het platteland, zo’n twee uur rijden van de hoofdstad Denpasar, ligt de werkplaats van meneer Gede. Samen met zijn vrouw geeft hij leiding aan ongeveer twintig medewerkers waarvan het merendeel vrouw is. Het metaal wordt gekocht bij de lokale ijzerboer. Het is de taak van de mannen om het metaal in de benodigde vorm te snijden en de stukken aan elkaar te lassen en te solderen. Lees meer...

Tot en met 31 maart ontvang je 25% korting op de metalen dieren van importeur Sarana.

 

 

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Klik hier voor de online versie.