Nieuwsbrief Wereldwinkel Groningen juni 2018

Vazen

Deze stijlvolle vazen komen uit Thailand. Vakmanschap en kwaliteit komen samen in deze innovatieve ontwerpen. De binnenkant is voorzien van een laagje glazuur waardoor ze waterbestendig zijn. Lees hier meer over producent Dhanabadee.

Vaderdag

Op zondag 17 juni is het vaderdag! Verwen hem met een Aziatisch diner gemaakt met een Thaise of Indiase kruidenpasta of geef hem die handige sportdop voor z’n dopper. Voor stoere BBQ-vaders hebben we heerlijke grillkruiden.

Maandaanbieding

Deze maand ontvang je 25% korting op leren modeaccessoires*. Van (kinder)portemonnees, pasjeshouders, sleutelhangers, brillenkokers, etuis en armbandjes tot lippenstifthouders. Importeur Tahoua zet met het merk BBSahel een kleurrijke, duurzame collectie lederwaren neer. Het leer komt van schapen en geiten die een vrij leven op de savannes van Niger hebben gehad. In het looiproces wordt geen chroom gebruikt omdat er op ecologische wijze gewerkt wordt. Nadat het leer schoongemaakt is met zout wordt het met tamarinde- en acaciazaden gelooid. Ook in Mali en Burkina Faso is leerbewerking een mooi ambacht: vakmanschap waar ze trots op zijn.

Tot en met 30 juni ontvang je 25% korting op leren modeaccessoires (*m.u.v. leren tassen).

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Klik hier voor de online versie.