Nieuwsbrief Wereldwinkel Groningen juli 2018

Pure sauzen

Nieuw in ons assortiment zijn de sauzen van DeliFair. Met deze biologische, vegan, fair trade, gist- en glutenvrije sauzen die alleen natuurlijke ingrediënten bevatten, ontdek je hoe de wereld werkelijk smaakt. Welke wordt jouw favoriet?

Afscheidscadeautjes

Neem je afscheid van een meester, juf of klasgenoten? Dan vind je bij ons de leukste dank-je-wel-cadeautjes! Zo hebben we o.a. gelukspoppetjes en -lintjes, vriendschapsbandjes, mini kaarsjes en mini producten van blik.

Maandaanbieding

Nadat de Thaise Pimarn Tovanabootr terugkwam van haar studie milieukunde in Amerika, richtte ze het familiebedrijf soap-n-scent op in Chiangmai, Noord-Thailand. Met de beste ingrediënten uit de natuur produceert ze samen met haar medewerkers deze bijzondere en handgemaakte zeep. De zeep bestaat uit plantaardige vetten zoals rijst-, kokos- en olijfolie en natuurlijke essentiële oliën. Het verzorgt de huid en ondersteunt innerlijke processen. Dus zoek de geur die bij je past! Kies je voor de orange spice, sweet basil of urban coffee? Of valt je keus op cocktail margarita of mojito? Ook is er een maanzaad zeep die geen palmolie bevat. Lees verder...

Tot en met 31 juli ontvang je 25% korting op alle zeepjes.

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Klik hier voor de online versie.