Nieuwsbrief Wereldwinkel Groningen december 2018

Kerstkaarten

Ook zin om dit jaar een net-even-anders-kerstkaart te versturen? Jimma Banana Art uit Ethiopië maakt puurnatuurkaarten van bananenboom. Himalayan Batiks uit Nepal voorziet kaarten van kleurig batik en de producenten van Swajan uit Bangladesh voegen de twee nationale ambachten van papier maken en borduren succesvol samen om leuke kaarten te maken.

Kerstdecoratie

Tover je huis om tot een kerstsprookje met onze unieke kerstdecoratie. Van kerststalletjes tot kerstboomhangers in allerlei kleuren en gemaakt van capiz, vilt, papier of stof. Ook zijn er charmante engeltjes, vertederende sneeuwpopjes en stralende sterren. En die eigenwijze kerstkabouter van vilt staart vanaf de vensterbank graag uit het raam.

Maandaanbieding

Maak het in deze donkere dagen van het jaar extra gezellig in huis met kaarslicht. We hebben dinerkaarsen, waxinelichten, kaarsen in sneeuwpopvorm en vrolijk gekleurde kaarsen. De kaarsen van Swazi Candles brengen niet alleen 's avonds sfeer in huis, ook overdag doen ze dat door hun opmerkelijke kleurpatronen. Deze patronen vinden hun oorsprong in de millefiori, een oude glastechniek die in Alexandrië is ontstaan maar in de steden van de glaskunst Murano en Venetië is geperfectioneerd. De millefiori kunst leeft nu voort in Swaziland! In plaats van glas gebruiken de getalenteerde kaarsenmakers van Swazi Candles een speciale harde wax. Lees meer...

Tot en met 31 december ontvang je 25% korting op alle kaarsen in onze collectie.

 

 

Aangepaste openingstijden december

In de decembermaand hebben we op sommige dagen onze openingstijden aangepast. Hieronder een handig overzicht.

4 december van 10-21 uur geopend
5 december van 10-17 uur geopend
21 december van 10-21 uur geopend
24 december van 13-17 uur geopend
25 december gesloten
26 december gesloten
31 december van 13-17 uur geopend

Verder zijn we elke zondag van 12-17 uur geopend!

Alle openingstijden vind je ook op onze website.

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Klik hier voor de online versie.