Nieuwsbrief Wereldwinkel Groningen augustus 2018

Fris en fruitig

Geniet deze zomer van fruitige dorstlessers! Limoen en citroen geven aan deze appelsap een lekkere frisse twist. Mango zorgt in het tropische sap van vijf soorten fruit voor een fluweelzachte smaak. Proef de zoete smaak van zongerijpte sinaasappels in de sinaasappelsap!

Bronzen beelden

In deze bronzen beelden zie je de passie die de bronsgieters in Burkina Faso hebben voor hun vak duidelijk terug. De beelden zijn sierlijk, sprekend, karaktervol en verbeelden het leven van alledag op een treffende manier. Ze zijn handgemaakt en daarmee is elk beeld uniek.

Maandaanbieding

Van oorsprong komt de dromenvanger uit de tradities van de Noord-Amerikaanse Indianen. De hemel zit vol met dromen. Niet alleen met fijne dromen, maar ook met enge dromen. De veren van de dromenvanger vangen alle dromen op en gooien ze in het web. In de ochtend verbranden de enge dromen in de zon. Fijne dromen komen terecht in het midden van het web en daarmee in het leven van de dromer. Een dromenvanger kun je het beste boven je bed hangen of voor het raam waar het ’s ochtends de eerste zonnestralen kan opvangen. Lees verder...


Tot en met 31 augustus ontvang je 25% korting op dromenvangers.

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Klik hier voor de online versie.